شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

فرود اضطراری هواپیمای حامل زائران مشهدی در مدینه| علت نقص فنی+جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۸۲۶۸
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۹
فرود اضطراری هواپیمای حامل زائران مشهدی در مدینه| علت نقص فنی+جزئیات
​ هواپیمای ۱۵۲۰ مشهد درحالی‌که به مقصد فرودگاه شهر جده در حرکت بود، به علت نقص فنی در فرودگاه مدینه فرود اجباری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا رضایی ـ معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت ـ درباره فرود اضطراری پرواز ۱۵۲۰ در فرودگاه مدینه و سلامت جسمی زائران ایرانی این پرواز، گفت: این پرواز پنجشنبه، ۱۸ خردادماه از مبدأ مشهد عازم جده بود و باید ساعت ۸:۴۰ در فرودگاه این شهر به زمین می‌نشست، که به دلیل نقص فنی به تغییر مسیر و فرود در فرودگاه مدینه مجبور شد.

او با اشاره به مساعدت و همکاری مسؤولان مربوط در عربستان، افزود: مسیر سفر زائران این پرواز که قرار بود بعد از فرود در جده پس از احرام بستن در «جحفه»، عازم مکه شوند، بالاجبار تغییر کرد و به محض پیاده شدن از هواپیما، با هماهنگی ستاد حج و زیارت به هتلی در مدینه منتقل شدند.

معاون سازمان حج و زیارت گفت: این زائران پس از استراحت و پذیرایی و همچنین زیارت حرم رسول الله (ص) و ائمه بقیع، به مسجد تاریخی شجره عزیمت خواهند کرد تا پس از احرام بستن، همراه دیگر زائران رهسپار مکه شوند.

رضایی افزود: تمام تمهیدات و تسهیلات برای رفاه حال این زائران اندیشیده شده و غروب پنجشنبه، پس از محرم شدن، با وسایل نقلیه تدارک دیده شده، همانند دیگر زایران کشورمان (مدینه قبل) رهسپار مکه می‌شوند.

به گفته معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت، سرنشینان پرواز ۱۵۲۰ مشهد نیز در ابتدا و انتهای این سفر به زیارت مزار پیامبر (ص) و ائمه بقیع مشرف می‌شوند.

رضایی با قدردانی از همکاری مسؤولان عربستان سعودی درباره این پرواز، گفت: این زائران، سحرگاه جمعه در مکه خواهند بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->